ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття візьме участь у розбудові транскордонної інфраструктури на межі з Угорщиною

    20 квітня 2024 субота
    80 переглядів
    Закарпаття можуть з'єднати із Угорщиною потягами Інтерсіті.

    Закарпаття можуть з'єднати із Угорщиною потягами Інтерсіті. Зокрема про це йшлося на зустрічі Василя Губаля та Володимира Чубірка з Генеральним консулом Угорської республіки в Ужгороді Йожефом Бочкої та народним депутатом України Василем Брензовичем.

    Голова Закарпатської ОДА запевнив, що вже цього тижня планує поспілкуватися з представниками Адміністрації Президента про участь України в розбудові транскордонної інфраструктури на межі з Угорщиною, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

    "Але передовсім доцільно говорити про те, що вже зроблено – тому спасибі за участь у проектах енергозбереження, уже чимало вдалося виконати. Повідомляємо, що маємо великі плани роботи в цьому напрямку на 2015-й рік, і в обласному бюджеті для цієї мети передбачені кошти, наміри у нас серйозні", - сказав Василь Губаль.

    Генеральний консул Угорської республіки в Ужгороді Йожеф Бочкої, вітаючи керівників області, засвідчив, що Угорщина має добрі наміри для України і Закарпаття, і готова підтримувати нашу державу в інтеграції в Європу. Зокрема, свідченням цього і є намір продовжити роботу у рамках Східного партнерства, про що, власне, і домовилися сторони, які підписали про це угоду.

    Також керівники області поінформували, що звернулися до Укрзалізниці про реконструкцію частини колії - аби потягами Інтерсіті об'єднати країни. Ішлося і про продовження практики Днів добросусідства між населеними пунктами Угорщини і Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору