ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Волонтер "TacMed UA" з Ужгороду протестував кровоспинний турнікет "УКРОСПАС" (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    19 переглядів
    "УКРОСПАС" — індивідульний захист військовослужбовців у зоні АТО.

    В черговий раз волонтери-активісти з міста Ужгород провели роботу з тестування засобу індивідуального захисту військовослужбовців, які сьогодні перебувають у зоні проведення АТО, боронять честь та гідність держави, її територіальну цілісність та недоторканість.

    Об’єктом тестування цього разу став продукт талановитого українського виробника Олександра Кобилякова – кровоспинний турнікет «УКРОСПАС».
    Кровоспинні турнікети - високоефективні джгути нового покоління, здатні зупиняти рясні кровотечі верхніх і нижніх кінцівок в лічені секунди. Від вміння користуватись даним продуктом залежить життя життя військовослужбовця, який отримав поранення або надає допомогу пораненому побратиму.
    Однією з головних причин смерті від ран на полі бою є втрата крові. В організмі людини міститься 3-5 літрів крові. Крововтрата більше 1,5 літрів для людини є смертельною. Єдиний спосіб зупинити кровотечу – вміння вчасно та грамотно накласти джгут.
    Аспекти, які розкриваються шляхом тестування різноманітних засобів надзвичайно корисні для їх виробників і проектувальників, що дає змогу вдосконалити власний продукт. В результаті український захисник отримає якісний продукт, здатний захистити життя в екстремальних умовах або на полі бою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору