ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юні учасники гуртка "Випалювання по дереві" долучилися до виставки–продажу в США (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    105 переглядів
    Юні закарпатці випалювали на дерев’яних писанках візерунки.

    Будинок культури с. Сторожниця Ужгородського району Закарпаття тісно співпрацює з громадським об’єднанням "Турбота в дії" (м.Львів).

    Уже було проведено багато спільних проектів, які були спрямовані на розвиток у дітей їх талантів, логічного мислення, розширення світогляду.  У цих проектах приймали участь, спільно грались, та проводили час разом дітки з повноцінних сімей, багатодітних сімей, дітки з дитячих будинків інтернатного типу (Чинадіївський інтернат)  та дітки з дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ сім’ї Посипанка). 

    Такі проекти вимагають чималих коштів. І тому одним із джерел надходження фінансів є виставка-продаж різних виробів, які виготовили волонтери  ГО «Турбота в дії» разом з дітьми в дитячих будинках сімейного типу та дитячих будинках інтернатного типу у м. Львів та Львівській області. До такої виставки–продажу, яка проходитиме в Чікаго (США), в УГКЦ споміж місцевої української діаспори, уже вдруге залучились також учасники гуртка «Випалювання по дереві» при будинку культури с. Сторожниця. До речі, серед учасників гуртка є вихованці дитячого будинку сім’ї Посипанка. Діти випалювали на дерев’яних писанках візерунки притаманні різним регіонам України, та декілька картин.

    Завдяки прикладу волонтерів, реалізації спільних проектів, які розширюють світогляд,  діти не залишаються осторонь, вони намагаються допомогти потребуючим та вже вони демонструють свій приклад іншим.

    Дарина Габор, завідуюча бібліотеки с.Сторожниця

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору