ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як спрацював організаційно та кадрово апарат Іршавської РДА у 2014 році?

    25 квітня 2024 четвер
    56 переглядів
    Іршава. Будівля районної державної адміністрації.

    У 2014 році відділ організаційно – кадрової роботи апарату райдержадміністрації свою діяльність спрямовував на виконання основних положень Конституції України, відповідних законів України, Указів Президента України, Постанов та Розпоряджень Кабінету Міністрів України, а також розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.

    Робота відділу проходила згідно перспективного плану роботи райдержадміністрації на 2014 рік та квартальних планів робіт, затверджених розпорядженнями голови Іршавської райдержадміністрації.
    2014 рік був позначений проведенням виборів Президента України та до Верховної Ради України: 25 травня 2014 року відбулися позачергові вибори Президента України та 26 жовтня 2014 року – позачергові вибори до Верховної Ради України. Працівниками відділу проведено роботу щодо матеріально – технічного забезпечення роботи 61 дільниці в Іршавському районі.
    За участі відділу разом з районною радою розроблено спільне розпорядження щодо обговорення проекту Закону України щодо внесення змін до основних положень Конституції України, у складі робочих груп здійснено виїзди до сільських громад, на яких обговорювалися основні положення запропонованих змін до Конституції України.
    Упродовж 2014 року відбулося 8 засідань колегії райдержадміністрацій, розглянуто 23 питання життєдіяльності району. Питання торкалися найбільш актуальних проблем: соціально –економічного розвитку, наповнення місцевих бюджетів, підсумки оздоровлення дітей у 2014 році, забезпечення житлом соціально -незахищеної молоді, роботи спортивних шкіл району, організації та проведення фестивалів, про дотрмання антикорупційного законодавства, про дотримання режиму споживання природнього газу в бюджетних організаціях, дотримання виконавської дисципліни та роботи зі звернень громадян тощо. За наслідками проведення колегій прийнято 16 рішень, 6 розпоряджень та 1 доручення голови райдержадміністрації.
    З початку року організовано та проведено: мітинги до Дня Соборності України, 25 – ї річниці виведення миротворчого контингенту з Афганістану, до 200 – річчя з Дня народження Кобзаря - Т.Г.Шевченка, вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, Дня Скорботи, урочистості з нагоди Дня Конституції України та Дня державної служби, мітинги до Дня Державного прапора та Незалежності України, 25-ї річниці Народного Руху в Україні, заверешення визволення Закарпаття та Іршавського району від німецько – фашистських загарбників (відбулася символічна акція передачі ,,естафети пам’яті” між Хустським, Іршавським та Виноградівським районами), Дня гідності та свободи, Дня пам’яті жертв політичних репресій та голодоморів в Україні тощо.
    Робота відділу спрямовувалася на проведення заходів, спрямованих на підтримку й розвиток української ідентичності, зменшення негативного впливу інформаційної пропаганди. Для цього було спрямовано листи міському та сільським головам, поінформовано відповідні структурні підрозділи державної адміністрації щодо організації та спрямування проведення своїх заходів у даному напрямі.
    Відділом проведено й проводиться робота щодо перейменування у населених пунктах району вулиць, яким присвоєно назви лідерів комуністичного режиму та діячів радянської доби. Також за участі працівників відділу здійснено збір коштів, закуплено теплі речі для військовослужбовців однієї з частин м.Ужгород. Зібрано й надано керівництву райдержадміністрації пропозиції сільських голів по питанню введення нових автобусних рейсів у населених пунктах району.
    Проводилося щотижневе планування роботи державної адміністрації, робота щодо чергування на вихідні дні, на обідню перерву, розпоряджень на відпустки працівників райдержадміністрації, проводився моніторнг основних культурно – мистецьких та спортивних заходів у межах району, моніторинг засідань виконкомів та сесій сільських рад, підготовлено та затверджено розпорядження голови ,,Про перспективний план роботи райдержадміністрації на 2015 рік”, проведено роботу по підбору кадрового резерву на 2015 рік, а також загального плану відпусток на 2015 рік, забезпечено функціонування підсистеми обліку державних службовців ,,Картка”, вносилися пропозиції щодо присвоєння рангів державним службовцям, які успішно відпрацювали на посадах два роки, надбавок до заробітної плати відповідно до відпрацьованої кількості років на держслужбі, проведено конкурс ,,Кращий державний службовець” та забезпечено участь його переможців у наступному конкурсному етапі, на основі проведення конкурсу на вакантну займану посаду впродовж 2014 року призначено 4 держслужбовці.
    Усі вказані події та організаційно – масові заходи роботи відділу знайшли своє висвітлення на світлинах районної газети ,,Нове життя” та веб – сторінці райдержадміністрації.

    Начальник відділу організаційно – кадрової роботи апарату райдержадміністрації Ф.Б.Халак

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору