ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська митниця оформила понад 122 тисячі митних декларацій

    25 квітня 2024 четвер
    52 переглядів

    Протягом 2014 року Чопською митницею Міндоходів оформлено 122 055 митних декларацій, 92,4% яких – з використанням процедури електронного декларування. Загальна кількість оформлених у 2014 році митних декларацій, порівняно з 2013 роком, збільшилась на 14 811.

    Варто відмітити, що процедурою електронного митного декларування у минулому році скористались 385 суб’єктів ЗЕД, що майже на 30% більше попереднього року. В 2013 році їх кількість становила 272.

    Зараз в пунктах пропуску митниці на 100% забезпечено оформлення митних декларацій з використанням процедури електронного декларування.

    Довідково: електронні попередні митні декларації типу «ЕА» використовуються для випуску у вільний обіг товарів, що ввозяться в Україну одразу після перетину ними державного кордону без обов’язкового пред`явлення цих товарів внутрішній митниці.

    Декларація оформлюється до ввезення товарів та транспортних засобів комерційного призначення на територію України або після їх ввезення під час перебування на території пункту пропуску через державний кордон України. Ввезення товарів на митну територію України за попередньою митною декларацією дозволяється протягом 30 днів з дати її оформлення митним органом.

    При оформленні таких товарів використовується система, за допомогою якої митні процедури та взаємодії з декларантами максимально автоматизовані.

    Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору