ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Донецький переселенець погрожує закарпатцю "вирізати всю його сім’ю"!

    29 березня 2024 п'ятниця
    36 переглядів
    Донеччанин повісив на закарпатському будинку прапор Росії.

    Днями закарпатські ЗМІ розповіли передноворічну історію, яка трапилася з Олександром Назаренко - головою громадської організації Товариства мисливців і рибалок "Притисянське". Зараз чоловік підміняє свого колегу-єгеря з Виноградівського району, який добровольцем пішов в зону АТО.

    За розповіддю Олександра, близько півроку тому в село Сасово Виноградівського району з Донецька переселився Андрій Шаповал з дружиною.
    Переселившись, відразу ж "відзначився" - повісив на будинку прапор Росії ... Жителі Сасова відразу ж пішли пояснити "гостю", що Закарпаття - це Україна.
    А якщо його щось не влаштовує, то нехай "шурує" додому, і вивішує хоч прапор Гондурасу ... Донеччанин зі скрипом і скандалом (як виявилося, він встиг обізвати односельчан бандерівцями і пригрозити приїздом донецьких "навести порядок") уже зняв ворожий прапор.
    Однак згодом взагалі взявся за кримінал.
    Напередодні Нового року, 30 грудня, коли єгер Олександр Назаренко об'їжджав відведену йому під контроль територію, то побачив під лісом автомобіль того ж переселенця, який привів гвинтівку з прицілом на косулю. Оскільки зараз полювання на косуль заборонена, єгер під'їхав до порушника.
    Спритний переселенець кинувся в машину, щоб втекти. Однак Назаренко наздогнав утікача, перекрив йому автомобілем шлях.
    А коли підійшов до автомобіля донецького, то побачив на задньому сидінні вогнепальну зброю.
    Попросив пред'явити документи на рушницю, але чоловік зі Сходу відмовився. Тоді єгер, відійшовши у бік, став викликати працівників міліції ... А Шаповал рвонув до єгерю, вдарив кулаком в обличчя, зваливши Назаренко з ніг. Потім нахаба почав щосили бити єгеря, завдавши сильні удари в голову і по всьому тілу ...
    За словами єгеря, коли прибули міліціонери, відразу ж був доставлений до лікарні. Медики діагностували перелом кісток носа, забій головного мозку. Там Назаренко відвідав слідчий з райвідділу, який задокументував заяву про побиття єгеря при виконанні своїх обов'язків, однак, відомості про події не були занесені до Єдиного реєстру і не почали розслідування.
    А між тим переселенець загрожує єгерю по телефону вирізати всю сім'ю, якщо той не забере з міліції свою заяву.
    Як повідомив сьогодні прес-секретар УМВС у Закарпатській області, порушено кримінальну виробництво за ст. 125 "тілесні ушкодження" і за "погрозу вбивством" відповідно до ст 129.ч. 1. Карабін марки "Марлін-925" №91686965 калібру 5,5 мм., На якій кустарним способом був закріплений ліхтар, а також 30 набоїв до нього калібру 5,5 мм. вилучено відразу, ще 30 грудня 2014. Карабіном громадянин володів на підставі дозволу ДЦ 000543 від 26.07.2012 року, виданої ГУМВС в Донецькій області, дійсний до 26.07.2015 року.
    Тривають слідчі дії ...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости