ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Доброволець батальйону "Карпатська Січ" розповів про криваві бої у Донецькому аеропорту (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    82 переглядів
    14 січня кіборг "Тактик" повернувся на ротацію з аеропорту в село Піски.

    Закарпатський кіборг "Тактик", який два тижні разом з побратимами стримував безперервні атаки терористів на донецький аеропорт, 14 січня повернувся на ротацію з аеропорту в село Піски, де базується "Січ".

    Ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Бойовики і російські регулярні військові підрозділи намагаються проводити локальні наступальні операції. Зберігається висока інтенсивність обстрілів позицій сил АТО і населених пунктів з використанням мінометів, артилерії, танків і установок Град ", - додав спікер АТО. Під час спецоперації по евакуації поранених бійців 93-й бригади з Донецького аеропорту загинув один військовий. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив співробітник Центру по звільненню полонених, радник заступника міністра оборони Василь Будик. "Сьогодні вночі провели спецоперацію по евакуації хлопців з 93 омбр. Під час контратаки в ДАП була пошкоджена БМП. Бійці покинули машину і, продовжуючи бій, закріпилися в обороні в районі "Веселоего". Дві доби вели бій, витратили БК (боєкомплект - ІФ) ", - написав він. У той же час, за його даними, було прийнято рішення" йти на прорив до своїх ". Військові запевняють, що аеропорт атакують російські військові.
    Доброволець батальйону "Карпатська Січ" Тактік на відео докладно розповів, що відбувалося в терміналі протягом двох тижнів:

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору