ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатським роботодавцям виплачуються компенсації за створення нових робочих місць

    19 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів

    Як поінформували фахівці обласного центру зайнятості Закарпатської області, згідно з частиною другої ст. 27 Закону України «Про зайнятість населення», суб’єктам підприємництва в пріоритетних видах економічної діяльності, які працевлаштовують на нові робочі місця безробітних за направленням служби зайнятості, надається компенсація за фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за відповідну особу.

    Тож, відповідно до ст. 26 Закону України «Про зайнятість населення», роботодавцям, які працевлаштовують на нові робочі місця громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та яким надано статус безробітного, терміном не менше двох років, щомісяця компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за відповідну особу.
    Упродовж минулого року спеціалістами районних центрів зайнятості краю працевлаштовано на нові робочі місця 394 безробітних з наданням компенсації роботодавцям єдиного внеску у загальній сумі 2,2 млн.грн. Станом на 23.01.2015 не виплачено з цієї суми 144 тис.грн.
    Крім того, 55 осіб, віком понад 45 років, отримали ваучер на навчання. Понад 2,5 тисяч зареєстрованих безробітних краян мали додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Торік в області зареєстрували майже 10 тисяч безробітних, з яких 6 тисяч - проживають у сільській місцевості.

    Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору