ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У промислового Закарпаття з’явився привід для оптимізму

    20 квітня 2024 субота
    78 переглядів
    Економічний розвиток Закарпаття торік частково поліпшився.

    Економічний розвиток Закарпаття торік частково поліпшився. Про це свідчать основні показники роботи господарського комплексу області у минулому 2014 році.

    Зокрема, обсяги випуску промислової продукції зросли порівняно з 2013-м майже на 6 відсотків (по Україні спад на 10,7 процента). У добувній промисловості і розробленні кар’єрів та у переробній промисловості спостерігалося зростання відповідно на 50 та 6,2 відсотка, скорочення виробництва на 3 проценти допущено на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря. Про це інформує заступник директора департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Юрій Гузинець.
    — Високі темпи приросту випуску продукції досягнуто у таких галузях промисловості, як машинобудування (крім ремонту і монтажу машин та устаткування) — на 11,5 відсотка; виробництво основних фармацевтичних продуктів і препаратів — майже на 10 процентів; виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічна діяльність — на 8; виробництво гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції — також на 8; текстильне і виробництво одягу, шкіри — на 4,6 процента.
    Ледве на рівні позаминулого року втрималося виробництво тваринницької продукції. Лише на відсоток зросло поголів’я птиці, поголів’я свиней залишилося на попередньому рівні, водночас майже на 3 відсотки скоротилося поголів’я овець та кіз і на один — великої рогатої худоби.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости