ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сільським головам Іршавщини "проїли плеш" на предмет четвертої хвилі мобілізації!

    24 квітня 2024 середа
    38 переглядів
    Іршавська РДА. На порядку денному - мобілізація та захист стратегічних об’єктів

    А також захисту стратегічних об’єктів в регіоні.

    26 січня в приміщенні Іршавської райдержадміністрації т.в.о. голови РДА Віктор Симканинець провів нараду з головами сільських рад щодо завдань із забезпечення охорони важливих об’єктів району, зокрема стратегічних.
    Віктор Андрійович наголосив, що на території кожного населеного пункту є об’єкти, які повинні бути під пильним оком територіальної громади, а тому необхідно визначити людей, в тому числі із залученням громадських формувань, які могли би брати участь в охороні об’єктів.
    Окремо Віктор Симканинець спинився і на питанні часткової мобілізації. Військовий комісар Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату Юрій Богдан наголосив на необхідності спільної та злагодженої роботи щодо проведення четвертої хвилі мобілізації в районі.
    Начальник відділу з питань цивільного захисту Юрій Химинець дав роз’яснення з приводу того, що в області проходить робота з підготовки проекту розпорядження з охорони важливих стратегічних об’єктів, а сільські голови повинні контролювати питання охорони підвідомчих об’єктів.
    В результаті обговорень було вирішено визначити перелік підвідомчих об’єктів, які підлягають охороні, забезпечити охорону об’єктів силами громадських формувань та добровольцями із числа мешканців, здійснювати патрулювання місць масового скупчення громадян для попередження виникнення надзвичайних ситуацій, терактів тощо, а також посилити роботу з оповіщення військовозобов’язаних та вручення їм повісток.
    0_k__527535398665657.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору