ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Яким бачать майбутнє України юні закарпатці?

    25 квітня 2024 четвер
    36 переглядів
    Конкурс від фіскалів — "Майбутнє країни – у мріях дитини".

    У світі все змінюється, трансформується, реорганізовується, кожна мить, подія та факт вносить свою лепту в цей процес. Колись «Податки очима дітей», потім «Очима дитини про бюджет країни», зараз «Майбутнє країни – у мріях дитини». Всеукраїнський конкурс дитячої творчості, який організовує Державна фіскальна служба покликаний сприяти формуванню економічної грамотності, податкової та митної культури у школярів, зміцненню позитивного іміджу служби.

    Минулого року в конкурсі «Очима дитини про бюджет країни» дітки Закарпатської області представили 500 творчих робіт.

    В цьому році, фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області, сподіваються, що закарпатські школярі, яким виповнилося від 9 до 15 років теж активно братимуть участь у творчому змаганні.

    Наразі проходить перший етап, який відбувається на районному рівні і проводять його державні податкові інспекції Головного управління ДФС у Закарпатській області. Дітки можуть подавати до податкових інспекцій та відділень до 1 квітня 2015 року свої роботи з податкової та митної тематики у таких напрямках: художні та літературні твори, а також комп’ютерна графіка (анімація).

    Нагадуємо, що конкурс проводитиметься у три етапи: перший – районний рівень, другий – обласний та третій – загальнонаціональний.

    Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору