ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Наркоман "під шафе" з усіх сил втікав від міліції, однак це йому не вдалося!

    18 квітня 2024 четвер
    66 переглядів
    Ужгород. На Гагаріна затримали п’яного наркомана.

    Під час відпрацювання обласного центру Закарпаття спільний патруль з числа працівників Ужгородського міськвідділу міліції та УМВС області виявив на вул.Гагаріна любителя дурман-зілля.

    Серед ночі в ході відпрацювання міста правоохоронці помітили чоловіка, який перебував у нетверезому стані. Під час спілкування чоловік помітно нервував і поводився неадекватно. На прохання міліціонерів пред’явити документи намагався втекти, але це йому не вдалося.

    На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міського відділу міліції. Спритником виявився 37-річний житель міста, який вподальшому добровільно видав пакет із залишками речовини, схожої на марихуану.

    Зі слів ужгородця, у пакеті була справді марихуана, а втекти він намагався,аби уникнути відповідальності.

    Вилучене «зілля» направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.
    0_k__527535398665740-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору