ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський "свинський" фестиваль завершився масовою бійнею!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Невідомі в кількості 15-20 чоловік напали й побили три команди учасників.

    Невідомі в кількості 15-20 чоловік напали й побили три команди учасників (2 з Ужгорода і 1 - з Мукачева) — до лікарень потрапили одинадцять постраждалих.

    Фестиваль гентешів у закарпатській Гечі закінчився бійкою. Інцидент стався уже після фактичного завершення події, близько 19:00 за київським часом.

    Як розповів сільський голова Гечі Андрій Мештер, коли вже більшість команд зібралося і поїхали геть, та на території фестивалю вже не було туристів та відвідувачів, з боку Берегова приїхало 4 автомобілі, з яких вийшли 15-20 чоловік та напали на тих учасників, хто ще залишився. Це 3 команди - 2 з Ужгорода і 1 з Мукачева.
    Пролунали також постріли із пневматичної зброї, є поранені.
    - Три пульові влучення отримав, зокрема, наш постійний партнер із Сторожниці Віктор Погань, він зараз в реанімації,- розповів “Карпатському об’єктиву” сільський голова Гечі Андраш Мештер.- А загалом в лікарню завезли 11 осіб, окремі з них у важкому стані. Нападники після побоїща втекли на автівках, затримати нікого не вдалося, але кілька номерів машин встигли записати. Тепер зловмисників розшуковує міліція, яка оперативно прибула на місце події.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору