ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці зберігають на депозитах у "ПриватБанку" майже 1 мільярд гривень

    24 квітня 2024 середа
    58 переглядів
    Скільки закарпатців зберігають свої гроші на депозитах у ПриватБанку?

    За рейтингами НБУ, ПриватБанк входить у п’ятірку кращих банків за всіма показниками. Надійність - це основна характеристика, яка цікавить клієнта, коли він планує здійснити вклад.

    Майже 20 тис. меншканців Закарпаття зберігають свої кошти на депозитах ПриватБанку, а це близько 995 млн гривень

    На сьогоднішній день ПриватБанк пропонує найвигідніші умови по депозитним вкладам. Відсотки по депозитам у доларах та євро зросли з 11,5% річних до 13%, у гривнях - залишається стабільно високим - 23%.

    “У нас є можливість оформити вклади строком від 1 до 12 місяців, - розповідає керівник Напрямку Збереження Західного ГРУ ПриватБанку Ольга Азімова. - Відсотки виплачуються як щомісячно, так і є можливість додавати до основної суми вкладу ,що принесе клієнту більший прибуток”.

    Закривати свій вклад можна у будь-якому відділенні ПриватБанку, не залежно від того, де був відкритий депозит. Це дуже зручно для людей, котрі подорожують або переїхали на інше місце проживання.

    Керувати своїми коштами та контролювати їх можна і без відвідання банку. Завдяки надсучасним технологіям ПриватБанку, все можна зробити в один клік завдяки інтернет- та мобільним додаткам.

    Ольга Капітан, прес-служба "Приватбанку" в м.Ужгород

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору