ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Чубірко: Гроші на погашення заборгованості за воду з неба не впадуть!

    29 березня 2024 п'ятниця
    37 переглядів
    Треба викорінювати корупцію в Ужгородському "Водоканалі".

    Голова Закарпатскої облради Володимир Чубірко критикує політиканів, які піаряться на проблемах заборгованості за водопостачання.

    На своїй сторінці у Facebook Володимир Чубірко написав:

    "Знову про воду. Кілька тижнів тому писав, що мер, міська рада, керівництво Водоканалу повинні терміново вжити кроків, змінити правила гри на підприємстві і налагодити ефективну менеджерську роботу, аби уникнути зростання боргів та унеможливити відключення міста від водопостачання. Попереджав, що вирішити ситуацію так як минулоріч (коли обласна рада закрила борги Водоканалу перед "Закарпаттяобленерго", використавши можливість погашення заборгованості з різниці в тарифах на суму майже 15 мільйонів гривень), вже не буде можливості. Не дослухалися. А, тепер, як кажуть, грім грянув. І вже "повилазили" політикани, які раді попіаритися на надзвичайній ситуації.

    Повторююся, ніхто з мерів Ужгорода, ні нинішній, ні його попередники, в тому числі з приставкою в.о., не зробили нічого, аби вирішити ситуацію із накопиченням заборгованості, а лише чекали поки гроші "впадуть з неба" - з області чи Києва. За нинішніх політичних і економічних умов цього очікувати не слід. Треба братися за роботу: підвищувати ефективність, зменшувати витрати, оновлювати мережі, запроваджувати менеджмент європейського зразка. І, найголовніше, викорінювати корупцію на підприємстві. За таких високих тарифів на водопостачання, ужгородці не повинні чути, що у Водоканалу є якісь борги".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору