ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олена Васильєва відома по групі «Вантаж-200 з України в РФ» – насправді агент Кремля (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    31 переглядів
    Васильєва була джерелом величезного потоку дезінформації

    Російська правозахисниця Олена Васильєва, яка стала відома через створення в соціальних мережах групи «Вантаж – 200 з України в Росію» виявилася шпигункою. Вона спеціально поширювала в мережі неправдиву інформацію щодо втрат з обох сторін.

    Щоб виявити російську шпигунку команда Inform Napalm довгий час спостерігала за її діяльністю, збираючи докази того, що вона працює на Кремль, повідомляють Патріоти України «Напевно, багато читачів пам’ятають, що ще влітку команда Inform Napalm поставила під сумнів деякі дії Олени Васильєвої.

    У нас для цього було ряд причин: Величезний потік дезінформації, джерелом якого була Васильєва, не міг бути не контрольованим.

    Ця схема нас відразу насторожила: в ефір викидався фейк, багато українських ЗМІ кидалися на нього і розповсюджували, а потім кремлівські ЗМІ легко висміювали це, надаючи спростування, тим самим приручаючи своїх громадян до думки, що будь-яка інформація про вантаж «200» і т. д. – це все плід хворої уяви.

    Таким чином, реальні факти губилися в потоці дезінформації. Саме тому ми закрили проект «Волошка» влітку 2014 року. Після того, як Васильєва спробувала нас втягнути в процес поширення своєї дезінформації, ми насторожилися ще більше.

    Наприклад, вона надсилала відео з українських моргів, на яких показуючи обвуглені останки солдатів і робила незграбні припущення, що це можуть бути російські військові.

    Цей крок був більше схожий на психологічну акцію проти ЗСУ, ніж інформаційна боротьба з кремлівським режимом. Кілька журналістів підтверджували наші побоювання, але вагомих доказів не було, тому ми обмежилися тільки попередженнями друзям із силових відомств, що «козачок ймовірно засланий». Інформаційну хвилю піднімати без вагомих доказів не було сенсу.

    Тема Грузії «200» і координатора цієї групи не сходила з ефірів ТБ і заголовків газет, уклинюватися і намагатися заспокоїти цю хвилю було марно, багато шанувальників пані В., нас би просто заляпали слиною в прагненні виправдати свою «героїню».

    Тепер, коли з’явилися явні і непорушні докази у вигляді запису розмови Васильєвої по скайпу (ймовірно з куратором з РФ) ми вважаємо, що настав час вжити заходів і розкрити цю агентуру Кремля, раз органи СБУ досі не обмежили її в переміщенні по території України і дозволяють насичувати ефіри українських ЗМІ її участю», – повідомляють експерти Повідомити напалму. На підтвердження своїх слів користувачам демонструється частина відео, на якому Васильєва розмовляє зі своїм російським куратором», – зазначив журналіст Роман Бурко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору