ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ізумрудна" дорожня пригода у закарпатській столиці (ФОТО, ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    31 переглядів
    Вечірня снігова ДТП в Ужгороді.

    Керівництво Ужгорода і комунальні служби не змогли оцінити подарунок природи у вигляді теплої зими – на календарі вже лютий, а сніжних днів та ожеледиці було не так вже й багато. Проте й не такі часті сезонні примхи погоди спричиняють дорожній колапс.

    З обіду понеділка, 9 лютого, в обласному центрі Закарпаття встановилась сніжна погода, на дорозі – ожеледиця. А завершення перший робочого дня тижня запам’ятається резонансним ДТП.
    За попередніми даними, в аварію у районі комплексу «Ізумруд» потрапило до 5 автомобілів, серед яких легковик, пожежна та швидка допомога, яких розвернуло поперек дороги.
    Снігоприбиральний грейдер, який «кинувся» до «Ізумруду» на боротьбу з ожеледицею, сам став її жертвою. Їдучи вниз (до вул. Кошицька) буквально зніс паркан приватного маєтку. За попередніми даними, водій спецавтомобілю нібито уходив від зіткнення з легковиком. На щастя ніхто при цьому не постраждав. Вантажівку з «визволяли» за допомогою екскаватора. Після чого вона самостійно покинула місце ДТП виконуючи свої безпосередні функції – посипання доріг.
    Після ДТП на посипку доріг нашого міста вийшов ще один грейдер.
    Сподіваємось, що міська влада компенсує власникам постраждалого будинку усі заподіяні збитки.
    0_k__527535398666198-1.jpg
    0_k__527535398666198-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору