ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні в ночі у вантажному потязі "Кошице - Кривий Ріг" знайшли 150 блоків контрабандних сигарет

    29 березня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Закарпатські митники виявляють контрабандні цигарки.

    Протягом січня 2015 року через пункт пропуску «Павлове-Матьовце» пропущено 18 тис. залізничних вагонів, 9 тис. на в’їзд та стільки ж на виїзд. Вага вантажів, які пройшли митне оформлення становить 700-900 тис. тонн. Залізницею в Україну або з України переміщується руда концентрована, аглоруда, залізорудні окатозі, лісоматеріали, техвуглець, магнезія та сталеплавильна продукція.

    Сипучі вантажі, які переміщуються через залізничний пункт пропуску, інколи стають прихистком для контрабанди підакцизної продукції, зокрема, тютюнових виробів.
    Так, наприклад, сьогодні в ночі при проведенні спільного митно-прикордонного контролю потягу, який слідував з м. Кривий Ріг у м. Кошице було виявлено 150 блоків «JIN LING» іноземного виробництва без українських акцизних марок. Тютюнові вироби були упаковані у картонні коробки та поліетиленові пакети та заховані на глибині 0,8 метра в «руді залізній агломераційній», яку переміщував потяг. Загальна вартість виявлених цигарок становить 15000 гривень.
    Також сьогодні у іншому потязі, який з м. Дніпрорудне їхав в м. Ґаніцка, на цьому ж пункті пропуску було виявлено ще 4 ящики «JIN LING». Тютюнові вироби були приховані в «аглоруді».
    В обох випадках цигарки вилучені, а потяги відправлені за призначенням.

    Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору