ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські клієнти ПриватБанку можуть виграти авторську вишиванку від Андре Тана

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Прес-служба Приватбанку в Ужгороді повідомляє...

    Власники карт ПриватБанку Visa Platinum чи Visa Infinite мають можливість виграти авторську вишиванку від відомого українського дизайнера Андре Тана. Акція триватиме до 10 травня 2015 року.

    З грудня минулого року у ПриватБанку стартувала акція “Авторська вишиванка за покупки з Visa”. У рамках акції 25 ексклюзивних вишиванок від українського дизайнера Андре Тана знайдуть своїх власників серед клієнтів ПриватБанку. В акції враховуються покупки, здійснені з карт Visa Platinum і Visa Infinite в закордонних торгових точках та інтернет-магазинах.

    - Враховуючи те, що наша область є прикордонною зоною, а багато хто із закарпатців часто виїжджають за кордон, кожен має шанс стати щасливим власником приза - розповідає керівник центру VIP-обслуговування Західного ГРУ ПриватБанка Вікторія Переста. - Здійснивши всього 5 покупок, клієнт отримає ексклюзивну вишиванку від відомого дизайнера Андре Тана.

    Для участі в акції потрібно зареєструватися на сайті pb.ua/vishivanka та здійснити 5 покупок елітною карткою Visa Platinum або Visa Infinite за кордоном. Мінімальна сума покупки для участі в акції - від еквівалента 20 доларів США. Розіграш вишиванок проводитимуть 15 травня методом відбору випадкових чисел. Подробиці також можна дізнатися за телефоном Консьєрж-сервіса +38(092) 900 00 02.
    Ольга Капітан, прес-служба Приватбанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору