ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті сплачено 7,3 мільйона гривень військового збору

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Протягом січня 2015 року в Закарпатській області сплачено 7 млн 315 тис. грн.

    Військовий збір утримується з суми доходу, що є об’єктом оподаткування відповідно до ст. 163 Податкового кодексу України нарахованого (виплаченого, наданого) на користь платника податку протягом звітного податкового періоду, без будь-яких вирахувань.

    Платниками збору є: фізична особа – резидент, нерезидент та податковий агент.

    Об’єктом оподаткування збором резидента є дохід отриманий як в Україні так і за її межами, а нерезидента тільки дохід з джерела його походження в Україні.

    «Чи підлягає оподаткуванню військовим збором сума соціальної допомоги по вагітності та пологах? Чи підлягає оподаткуванню військовим збором дохід, отриманий ФО - резидентом, від продажу нерухомого майна? Чи є об’єктом оподаткування військовим збором сума грошового забезпечення, отриманого військовослужбовцями у зв’язку з виконанням обов’язків несення служби? Чи оподатковується військовим збором дохід у вигляді спадщини (подарунку), отриманий платником податку від фізичної особи – резидента, та за якою ставкою? З якої суми доходів утримується військовий збір? Чи підлягає оподаткуванню військовим збором сума доходу, отриманого ФОП від провадження господарської діяльності? Яка ставка військового збору? Яким чином податкові агенти звітують про нарахування, утримання та сплату військового збору?» – відповіді на ці та інші питання ви можете знайти в Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі ДФС в позиції «132 Військовий збір».

    Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору