ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Червонокнижна" долина в Карпатах може "піти з молотка"?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Хустські посадовці розбазарюють землі біля відомої «Долини Нарцисів».

    Закарпатська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактами зловживання владою або службовим становищем та службового підроблення посадовцями Хустської міської ради.

    Як повідомив Хустський міжрайонний прокурор Сергій Зовдун: Посадові особи Хустської міської ради та відділу Держкомзему в місті Хуст незаконно, в порушення Земельного кодексу України, оформили та видали документи на право власності на дві земельні ділянки загальною площею майже 2 га, товариству для будівництва готельного комплексу, чим завдали державним інтересам шкоди на суму понад 1 млн.грн.
    Підставою для відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України став той факт, що відповідно до листа управління Держземагенства у Хустському районі вищевказані земельні діялянки знаходяться за межами населених пунктів м.Хуст та с.Кіреші і посадовці не мали права їх продавати.
    Окрім того, вказані ділянки знаходяться поряд з «Долиною нарцисів», яка входить до Карпатського біосферного заповідника, повідомили з прес-служби прокуратури Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору