ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Янко: «Країна змінилась і ніхто не буде терпіти неефективну роботу правоохоронців»

    28 березня 2024 четвер
    82 переглядів
    Володимир Янко і Віктор Шокін

    Сьогодні, 19 лютого на координаційній нараді керівників правоохоронних органів краю з порядком денним "Про стан боротьби із злочинністю та корупцією", прокурор Закарпатської області Володимир Янко наголосив, що зараз громадськість і Президент країни оцінюватиме нашу роботу саме через призму боротьби з корупцією. "Час змінився, змінилася країна і ніхто вже не буде терпіти неефективну роботу правоохоронців" - підкреслив прокурор області, нікому не дозволено працювати в півсили, маємо робити днями і ночами, якщо треба, але так, аби було не соромно перед народом".

    Участь у координаційній нараді взяли керівництво УСБУ, УМВС та ДФС в області, усі міжрайонні прокурори та начальники міськвідділів міліції.
    Володимир Янко зазначив, що приємним є той факт, що Закарпатська область чи не єдина в Україні, де не було розпочато жодного кримінального провадження щодо активістів Майдану через їх громадську позицію, не зафіксовано переслідування громадян, які у листопаді – грудні 2013 та січні-лютому 2014 років брали участь у мирних акціях протесту. Це засвідчує свідомість закарпатців навіть у ті складні і буремні часи.
    Обговорено основні пріоритети у роботі, нові вимоги керівництва держави та очікування суспільства.

    Прокурор Закарпатської області поставив конкретні вимоги і наголосив на відповідальності кожного правоохоронця за результат.
    А вимоги за словами Володимира Янка це – реальна і жорстка боротьба з корупцією у всіх сферах. "Кожен правоохоронець повинен бути безстрашним і професійним. Я розумію, що Закарпаття – унікальний регіон, тут люди часто між собою пов`язані родинними зв`язками чи дружніми, але не має бути кумівства. Перед Законом усі мають бути рівні. Будь-хто, хто дозволив собі його порушити –повинен за це відповісти"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі