ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Чубірко: З Артемівська автобуси без бійців 128-ї бригади не повернуться!

    18 квітня 2024 четвер
    69 переглядів
    За вихідні ситуація із 128-ою бригадою набула нового резанансу.

    За вихідні ситуація із 128-ою бригадою набула нового резанансу. Як обстоять справи зараз, коментує голова Закарпатської облради Володимир Чубірко на своїй сторінці у Фейсбук:

    "Ситуація зі 128-ю бригадою непроста, але вона під нашим контролем. Наші бійці пройшли можливо найважчий період цієї війни і з честю виконали усі поставлені задачі. Ми разом з вами готуємося їх зустрічати і сподіваємося, що Президент і Міністр оборони дотримають своє слово щодо ротації особового складу. Про те, що вона відбудеться, вчора всім нам обіцяв Степан Полторак. Але, наразі рішення ще не прийнято.
    Ще вчора обласна влада, за допомогою небайдужих земляків організувала автобуси, які відправилися за військовими на схід. Сьогодні вони вже прибули в Харків. Там буде остаточно сформована колона, яка невдовзі відправиться в Артемівськ, де і дислокується 128 бригада.
    Обласна влада контролюватиме виконання Президентом і Міністром оборони своєї обіцянки, щоби наказ про ротацію з’явився в максимально стислі терміни. Як голова обласної ради, хочу запевнити і військовослужбовців, і рідних, що автобуси додому порожніми не повернуться, і ми гідно зустрінемо своїх героїв.
    Розумію, що і на фронті зараз нелегко, що держава потребує кожного, хто здатен захищати наш суверенітет зі зброєю в руках. Разом з тим впевнений, що військові після того, як наберуться сил і залікують рани, зможуть більш ефективно виконувати задачі по захисту нашої країни" — написав шеф обласних обранців.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору