ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У вишах Закарпаття діти загиблих учасників АТО навчатимуться безкоштовно

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів
    Закарпатська ОДА повідомляє...

    Закарпатська облдержадміністрація пропонує внести зміни до Програми розвитку регіональної вищої освіти на 2013 – 2017 роки. Відповідний проект рішення буде розглядатися на черговій сесії облради.

    Закарпатська облрада повідомляє, що в розділ «Пільги», що надаються студентам на навчальний рік у розмірі сто відсотків суми, передбаченої контрактом, до завершення навчання: студентам із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; особам, які втратили обох батьків і вступили на навчання у вищий навчальний заклад у віці до 23 років» додано також студентів,» батьки (один із батьків) яких загинули під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районах проведення антитерористичної операції».

    Фінансове забезпечення виконання Програми здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету відповідно до заходів та джерел фінансування Програми розвитку регіональної вищої освіти на 2013 − 2017 роки.

    Внесення змін до Програми сприятиме наданню в повному обсязі пільг з оплати за навчання студентам, які навчаються у вищих навчальних закладах області на контрактній основі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору