ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Майже сотня бійців 128-ої гірсько-піхотної бригади повернулася на Прикарпаття (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    90 переглядів
    Прикарпатці зустріли бійців 128-ої гірсько-піхотної бригади.

    Сьогодні прикарпатці зустріли бійців 128-ої гірсько-піхотної бригади, які виконували бойові завдання в зоні Дебальцівського плацдарму.

    Героїв поблизу адміністративної будівлі в Івано-Франківську зустрічали рідні, друзі, побратими, представники влади, жителі області.

    Схиливши голови, зі сльозами на очах, присутні дякували і щиро аплодували чоловікам за їхню мужність та любов до рідної землі, незалежність та свободу якої вони виборюють у складних військових поєдинках з агресором.

    Всі, хто прийшов зустрічати бійців, вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих в зоні проведення антитерористичної операції. Серед них – 24-річного іванофранківця Андрія Прошака, який служив у бригаді й загинув на Сході наприкінці січня.

    За словами т. в. о. обласного військового комісара підполковника Володимира Ярмошука, на жаль, тіло юнака так і не вдалося вивезти з території, окупованої бойовиками. Віддаючи шану побратимам, бійці бригади говорили про те, що після короткого відпочинку знову повертатимуться на бойові позиції.

    Вже через 18 днів чоловіки вирушать в Ужгород, де дислокується підрозділ. У ньому служать жителі Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Івано-Франківської областей.
    0_k__591-1.jpg
    0_k__591-2.jpg
    0_k__591-3.jpg
    0_k__591-4.jpg
    0_k__591-5.jpg
    0_k__591-6.JPG
    0_k__591-7.JPG
    0_k__591-8.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору