ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородцям варто готуватися до подорожчання маршруток. Питання тільки — на скільки?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    42 переглядів
    Ужгород. Перевізники вимагають підвищення вартості проїзду на міських маршрутах.

    Міські перевізники вимагають підвищення вартості проїзду на міських маршрутах.

    За словами Ужгородського міського голови, до нього вже звернулися окремі перевізники, що потерпають збитків на своїх маршрутах, зокрема на 5-му та 7-му. Крім того, із вимогою підвищити тарифи звернулась і закарпатська асоціація перевізників. Наразі тривають перемовини. У міській раді кажуть – якщо газ, дизпаливо та бензин і далі дорожчатимуть – ціну на проїзд в маршрутках доведеться підвищити.
    «До мене вже звернулися двоє перевізників. Кажуть – ми вже завтра будемо у збитку. Ще на гривню піднімуть ціну на пальне і все: ми не зможемо працювати. Новий тариф запропонує Закарпатська асоціація перевізників і узгодить його з нашим відділом цін і тарифів», - поінформував Віктор Погорєлов.
    Однак, міський голова не пояснив чому тариф підніматимуть і для маршруток, що їздять на газу і на дизпаливі. Адже ціни на ці паливо-мастильні матеріали суттєво різняться. За нашию інформацію, завтра перевізники планують зустрітися із міською владою та запропонувати новий тариф на міські перевезення. Якою буде нова вартість проїзду в ужгородських маршрутках – поки не відомо.

    Роман Сов'як

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору