ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У конкурсі краси “Міс Німеччина-2015” перемогла 23-річна українка Ольга Гоффманн

    19 квітня 2024 п'ятниця
    57 переглядів
    Українка стала «Міс Німеччина-2015″

    Дівчина, яка переїхала з України разом з сім’єю в 2001 році у 10-річному віці, змагалася за звання з 23 конкурентками. «Я хочу представляти Німеччину з шармом і красою, з гордістю та честю. — сказала Ольга — Я хочу стати обличчям Німеччини».

    Ольга проживає у місті Мюнстер, має німецьке громадянство та працює в медичному закладі. Протягом року «Міс Німеччина-2015″ змушена буде перервати роботу в клініці задля виконання обов’язків, пов’язаних з титулом.
    За перемогу в конкурсі модельєр Гаральд Ґлеклер вручив дівчині корону. Крім того, вона виграла автомобіль, намисто та сукні, а також подорожі на Кубу, острів Боркум у Північному морі та до Бразилії.
    Політик з правлячої партії ФРН «Християнсько-демократичний союз» Вольґанґ Босбах, який був у журі конкурсу, назвав перемогу Гоффманн «прикладом вдалої інтеграції», який стане «прекрасним меседжем на користь відкритої Німеччини», цитує dpa.
    Дівчина досконало говорить німецькою, але вдома, за її словами, родина спілкується російською. Її родичі в Україні проживають в охоплених бойовими діями областях. «Ми перебуваємо у постійному страху», — сказала Гоффманн.
    «Моє серце — з Німеччиною, але також і з моєю батьківщиною — Україною», — цитує слова переможниці конкурсу dpa. «Я бажаю Україні миру. І я хочу, щоб з’ясувалася правда: що криється за цією війни», — додала вона.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору