ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті на реалізацію програми із забезпечення житлом молоді спрямують 1,295 млн гривень

    24 квітня 2024 середа
    107 переглядів
    У січні вартість соцжитла в Ужгороді становила в середньому $ 682 за 1 кв. м

    Така сума затверджена на 2015 рік Закарпатською обласною радою.

    У нинішньому році Закарпатті направить з обласної казни на реалізацію програми із забезпечення житлом молоді порядку 1,295 млн гривень. Дана сума затверджена Закарпатською облрадою.

    За даними ВГО «Ліга експертів України» та Інформаційно-аналітичного центру «Олімп Консалтинг», у січні вартість соцжитла в Ужгороді становила в середньому $ 682 за 1 кв. м., що на 0,29% менше, ніж у грудні 2014 року. Бізнес та економ житло подешевшало на 0,25% до $ 803 за 1 кв. м.

    Закарпатська облдержадміністрація запросила жителів регіону обговорити проект Стратегії розвитку області до 2020 року. В якості ключових напрямків роботи в ньому передбачені розвиток людського потенціалу, будівництво житла на Закарпатті підвищення соцстандартів життя та рівня конкурентоспроможності регіону, євроінтеграція, транскордонне співробітництво та охорона навколишнього середовища.

    У селі Теребля на Закарпатті переселенцям із зони АТО можуть надати в користування побудовані житлові будинки і квартири. Але для цього на рівні уряду потрібно змінити цільове призначення даних будівель, які зводилися для переселення мешканців села Солотвино.

    За січень поточного року в Закарпатській області в зведення житла було вкладено 3,2 млн гривень і це на 7,3% менше, ніж за перший місяць 2014 року. При цьому в цілому обсяги будівництва скоротилися на 28,5% до 8,5 млн гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору