ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що це таке — сміття по-європейськи? (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    У Великому Березняному планують розділяти сміття.

    Окремо пластикові пляшки, окремо скло, окремо органічні відходи.

    Менше сміття, більше економії. У Великому Березному започатковують роздільний збір побутових відходів. Завдяки проекту європейського союзу та програми розвитку ООН «Місцевий місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в селищі встановлять спеціальні контейнери, а великоберезнянців вчитимуть сортувати сміття. Селищний голова каже, таке нововведення місцевій громаді піде лише на користь.
    Окремо пластикові пляшки, окремо скло, окремо органічні відходи. У Великому Березному незабаром сортуватимуть сміття по-європейськи. Завдяки проекту ЄС та програмі ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» тут планують започаткувати роздільний збір сміття.
    Селищний голова каже, необхідність сортувати сміття назріла вже давно. Завдяки новому підходу до збору відходів місцеве комунальне підприємство, яке ледь тримається на плаву, зможе не лише заощаджувати, а ще й трохи заробляти.
    Перші металеві контейнери для пластикових пляшок уже готові. Поки їх виготовляють з демонтованої огорожі. Переймають у цьому питанні і досвід Словаччини, від партнерських сільських рад. Тож, завдяки спільному проекту сміття у Великому Березному поменшає, комунальники зможуть економити, а місцеві жителі побачать переваги європейського поводження з відходами.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору