ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Терористи мало не підірвали пасажирський потяг "Лисичанськ-Харків"

    18 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    Вибух під вагонами потяга Лисичанськ-Харків пролунав увечері, 10 березня

    Потяг рухався поблизу Чугуєва, коли машиніст почув характерний хлопок. Машиніст змушений був застосувати екстрене гальмування.

    Вибух під вагонами потяга Лисичанськ – Харків пролунав увечері, 10 березня, на Харківщині. Новину повідомляє прес-служба МВС України, передає «Преса України».

    Потяг рухався поблизу Чугуєва, коли машиніст почув характерний хлопок. Машиніст змушений був застосувати екстрене гальмування.

    Після огляду колії було виявлено пошкодження дорожнього полотна, а саме під 13-им вагоном. Рухомий склад поїзда частково також був пошкоджений, але зміг продовжити рухатися до пункту призначення. Серед пасажирів, які перебували на той момент в вагонах, постраждалих немає.

    Затримки руху поїздів, внаслідок вибуху, не було.

    Попередню версію причини вибуху чи будь-яких інших деталей залізно-дорожньої пригоди в МВС не повідомляють.

    Цей вибух – не єдиний, що стався в Чугуєвському районі. В листопаді минулого року у Харкові на станції Есхар (Новопокровка Чугуївського району) під вантажним потягом, що рухався в сторону міста Купянська, стався вибух. Напередодні вибух пролунав у самому Харкові в приміщенні пабу «Стіна», через що постраждало 11 людей. А в лютому цього року від вибуху постраждали учасники мирної демонстрації в місті.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору