ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті шукають батьків покинутого при дорозі немовляти (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    74 переглядів
    Іршавська міліція розшукує матір яка покинула немовля біля дороги

    Дівчинку знайшли неподалік села Горбок в дорожній сумці, вона була закутана в ковдру. Наразі дитина перебуває в лікарні, нею опікуються медики.


    Покинута батьками, вона знайшла прихисток та любов у лікарні. Дівчинку, якій від народження не більше двох тижнів, ласкаво називають Марійка і медперсонал турбується про неї ніби про власну дитину.

    Знайшли дитину на початку березня неподалік села Горбок. Місцевий житель побачив дорожню сумку, звідки було чути плач немовляти. Він одразу зателефонував на швидку та в міліцію, повідомивши про знахідку.

    Міліція веде пошуки батьків не тільки на території Іршавського, а й сусідніх Берегівського, Виноградівського та Мукачівського районів, позаяк місцина, де покинули немовля – проїжджа. Востаннє подібний випадок на Іршавщині трапився на початку 90-их років. От тільки тоді мати все-таки повернулася за дитиною.
    Сподіваються на це і зараз. Утім, за тиждень перебування в лікарні знайшлися і охочі вдочерити дівчинку.

    У лікарні немовля пробуде ще кілька днів, поки медики не проведуть завершальні обстеження. Після цього, якщо не вдасться відшукати батьків, дівчинку передадуть в дитячий будинок “Малятко”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору