ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Посадовці Срібної Землі завдали державним інтересам шкоди на суму майже 1 млн. гривень

    19 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Прокуратура зупинила земельну оборудку в курортному Шаяні.

    Прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем та службового підроблення стосовно посадових осіб Хустської районної державної адміністрації та Хустського районного відділу земельних ресурсів.

    Незаконно передали у приватну власність земельну ділянку у лісі у курортному Шаяні.
    Як поінформував Хустський міжрайонний прокурор Сергій Зовдун, вказані посадовці, в порушення Лісового та Земельного кодексів України незаконно оформили та видали документи на право власності на земельну ділянку, яка розташована на землях лісового фонду, а саме на території Вишківського лісництва філії «Хустське ЛАГ», чим завдали державним інтересам шкоди на суму майже 1 млн. грн.
    Йдеться про земельну ділянку багаторічних насаджень площею 0,40 га, за межами населеного пункту, яку безоплатно, у приватну власність надали жінці для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кіблер-Ботошов кут» на території Вишківської селищної ради» для ведення особистого селянського господарства.
    Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення: ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України - зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення, за що законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років – зауважив Хустський міжрайонний прокурор.
    Прес-служба прокуратури у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору