ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Переселенка з Маріуполя втекла на Закарпаття у пошуках кращого життя (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    77 переглядів
    Маріупольчанка у Мукачеві вже з роботою і житлом.

    У Мукачеві живе лише 2 місяці, а вже з роботою і житлом.


    Переселенка з Маріуполя втекла у пошуках кращого життя і завдяки своїм фаховим знанням, підтримці влади і міського центру зайнятості їй це вдалося. Зараз вона працює юристом у КП «Комбінат благоустрою», про теплий прийом на Закарпатті розповіла Катерині Можаєвій.

    Наталія Лишенко приїхала на Закарпаття 20 січня, залишила рідний Маріуполь через страх за життя. У Мукачеві не сама, живе з мамою, за фахом юрист, тому одразу почала шукати роботу за спеціальністю.

    Роботу шукала недовго, трохи більше місяця, посприяли цьому міська влада, центр зайнятості і обласне управління соцзахисту. Із 4 березня пані Наталія – юрист КП «Комбінат благоустрою». Жінка каже: об’єм роботи, звичайно, не маріупольський, але вистачає. Договори, зустрічі, трудове законодавство – те, що жінці до душі.

    А ще пані Наталія любить котів, на роботі і з цим їй випадково догодили. Лінива киця Люся тут живе уже кілька років, вона як антидепресант, каже жінка, тож адаптовуватися після подій на Сході у таких умовах значно легше. Оцінила гостя з Донбасу і каву по-закарпатськи. Працює у комунальному підприємстві і чоловік з Маріуполя. Правда, у нього робота не офісна і не сидяча, тому ми його на місці не застали.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору