ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Влада Берегова та громадськість міста разом рятують канал Верке (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    93 переглядів
    У Берегові рятують канал Верке.

    Русло каналу вкрай засмічене, вода вже не має можливості стікати. Отож, цієї весни, канал отримає новий вигляд і нове життя.

    Минулого тижня біля кам’яного мосту з двох сторін за допомогою екскаватора було розчищено русло Верке. Наразі підприємці, які здійснювали очищення з власної ініціативи, очікують поки витягнутий намул підсохне і тоді повинні його вивезти.

    Міський голова Берегова Золтан Бабяк повідомив, що ініціював обговорення з фахівцями можливості прочищення каналу Верке на території від мосту біля Спорткомплексу і до мосту поблизу лікарні.

    Зустріч за участю представників управління міського комунального господарства, Берегівського міськрайонного управління СЕС, «Берег-Вертікал», «Водоканалу-Карпатвіз», Берегівського МУВГ відбулася у парку «Оазис».

    Керівник СЕС Ігор Цар інформував, що надасть відповідний дозвіл управлінню міського комунального господарства міської ради для санкціонованого проведення робіт на водоймі.

    В управлінні водного господарства повідомили, що на початку квітня канал Верке наповнять водою. Тому роботи з прочищення Верке, які триватимуть близько тижня, розпочинатимуть вже з понеділка.

    Під час робочої зустрічі з комунальниками Золтан Бабяк також доручив міськкомунгоспу спиляти аварійні дерева.

    Мер Берегова закликає берегівчан з порозумінням віднестися до ситуації з роботами по очистці каналу Верке. По їх закінченню, покращиться зовнішній вигляд каналу, а вода зможе вільно протікати його руслом.
    0_k__1571-.jpg
    0_k__1571-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Їхня робота незмінна - радитись, фотографувати і викладати в фейсбук...(((