ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Із закордонними паспортами українців знову "якісь" проблеми!

    23 квітня 2024 вівторок
    80 переглядів
    Угорщина заявила про певні проблеми із українськими закордонними паспортами

    Зокрема, посольство в Угорщині пише, що приймання заяв припинено вже зараз і на невизначений період, а посольство в Польщі стверджує, що заяви припинять в понеділок 16 березня терміном на 1 тиждень.

    Посольства та генеральні консульства України за кордоном призупинили прийняття заяв для оформлення закордонних паспортів.

    Про це повідомляється на веб-сайтах низки закордонних дипломатичних установ.

    Зокрема, посольство в Угорщині пише, що приймання заяв припинено вже зараз і на невизначений період; посольство в Польщі стверджує, що заяви припинять в понеділок 16 березня терміном на 1 тиждень.

    Водночас, джерела свідчать, що документи не приймають від п’ятниці через обмеження, запроваджені з боку Державної міграційної служби.

    “Державна міграційна служба не приймає від нас дані”, – наголошує дипломатичне джерело “Європейської правди”.

    При цьому заяви не приймають ані на біометричні, ані на “звичайні” паспорти.

    Цю інформацію підтверджує колишній генконсул України в Стамбулі Богдан Яременко. За його даними, припинення обробки документів було несподіваним для самих дипломатів. “Наші посольства за кордоном припинили з 13 березня видавати паспорти (при чому в найкращих традиціях посольства отримали відповідну інструкцію 11 березня)”, – зазначив він у дописі в Facebook.

    Необхідно зазначити, що обладнання для біометрики було закуплене МЗС ще минулого року. Чому для “встановлення програмного забезпечення” для нього потрібний такій тривалий час, наразі не уточнюється.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    так ето потому что не доплачивают поляки ,хотят згідно чинного)))))))))))))в оноковцах без очереди 1500грн и второй на руках-35 рабочих дней,а за 150$ за 5 рабочих))) подскажите ..

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    так ето потому что не доплачивают поляки ,хотят згідно чинного)))))))))))))в оновца без очереди 1500грн и второй на руках-35 рабочих дней,а за 150$ за 5 рабочих))) подскажите .....