ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівка після "поцілунків" із співмешканцем потрапила на лікарняне ліжко

    24 квітня 2024 середа
    63 переглядів
    На Закарпатті нетверезий чоловік побив свою співмешканку.

    З численними травмами та переломом руки.

    40-річний житель м.Мукачева, хильнувши зайвого, побив свою співмешканку. Потерпілу з численними травмами та переломом руки було доставлено до лікарні. Проти забіяки міліція відкрила кримінальне провадження. Йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років.
    40-річний непрацюючий мешканець міста Мукачева, будучи напідпитку, затіяв сварку зі своєю співмешканкою. В результаті, окрім синців на обличчі та тілі, жінку госпіталізували в лікарню з переломом руки.
    Справою зайнявся дільничний інспектор міліції Михайло Котубей. Як з`ясував правоохоронець, ні сам чоловік, ні його жінка ніде не працюють. Всі гроші від тимчасових підробітків витрачають на алкоголь.
    За ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) відкриоо кримінальне провадження.
    Як зазначив начальник відділення дільничних інспекторів міліції Мукачева Володимир Круцан, дільничні склали вже 45 адміністративних протоколів за ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Вчинення насильства в сім’ї). Всі особи притягнені до відповідальності: від штрафів - до адміністративних арештів.

    Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору