ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кікбоксери Закарпаття зайняли призові місця на всеукраїнському чемпіонаті

    23 квітня 2024 вівторок
    91 переглядів
    Закарпаття представляли 10 юних кікбоксерів.

    12-15 березня у Хмельницькому пройшов чемпіонат України з кікбоксингу серед ДЮСШ. На спортивні змагання з’їхалось понад триста учасників з одинадцяти областей Украіни. Закарпаття не стало виключенням. Команду нашої області представляли 10 спортсменів.

    Перше місце зайняли Кузич Михайло в розділі лайт-контакт (вага 42 кг.), Поташник Микола (вага 32кг ), Мухлиніна Поліна в розділі файтінг (вага 62 кг ) Шапошников Олексій (вага 52кг). Переможці є спортсменами клубу «Іппон». Хороші результати також показали вихованці спортклубу «Пантера». Серед них спортсмени у розділі лайт-контакт Лата Павло (вага 42кг), Псайко Ерік (вага 54кг) та Корнаш Владислав в розділі фул-контакт. Підготовкою юних спортсменів до участі у чемпіонаті України займалися тренери Мартиненко Олег і Юрош Роберт.

    Президент Закарпатської обласної федерації кікбоксингу Анатолій Перцев зазначає, що спортсмени нашого краю показали гідний результат і продемонстрували чудову підготовку. Довго відпочивати юним кікбоксерам не вдасться, адже вже 21 березня спортсмени візьмуть участь в змаганнях, які проходитимуть в Словаччині, в місті Пряшів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору