ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Пекельні спалахи" у небі викликали панічний страх у росіян! (ФОТО, ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Росіяни запанікували через дивні спалахи у небі.

    На півдні Росії населення запанікувало через дивні спалахи у небі. Очевидці повідомляють, що світіння настільки сильне, що вночі стає видно, як удень.


    Про це стало відомо Патріоти України за матеріалами сайту Подробности.

    “Я була сильно налякана, коли світло осяяло мою кімнату так, немов за вікном була пожежа”, – розповідає мешканка Ставрополя. Водієві, який вночі в’їжджав у місто, вдалося зафіксувати на відеореєстратор це незвичайне світіння.

    Експерти поки не можуть пояснити цей феномен, але всі погоджуються в одному – це не природні явища. Північного сяйва в цих краях бути не може, так як регіон південний, а найближчий космодром знаходиться в більш ніж за 2 тис. кілометрів. Уфологи вже пов’язали це явище з НЛО.

    Також це не може бути грозою, так як світіння тривало, а гуркоту грому було не чути. Навіть більше того, ці спалахи взагалі не супроводжуються ніякими звуками.

    Проте вчені та експерти зійшлися на єдиній думці, що джерело таємничого світла, швидше за все, відбувається на рівні землі, а не в небі.

    Таємничі спалахи в небі Росії бачать не вперше. Дивні вогні в Ставрополі були зафіксовані ще в листопаді минулого року. Що характерно, ці спалахи бачили навіть у Єкатеринбурзі та Пермі.

    0_k__1780-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору