ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому навчиться в "юніорській" БізнесШколі учнівська молодь Ужгорода?

    24 квітня 2024 середа
    63 переглядів
    Ужгород. ЮніорБанк розпочав новий семестр навчання фінансової грамотності.

    Перші заняття в БізнесШколі цього року - подія довгоочікувана. Уроки фінансового успіху для школярів-юніорів пройшли у формі екскурсії та незвичайних лекцій про гроші та професію банкіра.

    БізнесШкола від ПриватБанку започаткована у 2014 році. За цей час майже пів-сотні закарпатських учнів стали випускниками школи. Екскурсії, квести, конкурси, цікаві заняття та ігри - все це відбувається у школі фінансового успіху.

    “Ми прагнемо показати учням роботу банку з середини, основи банківської справи та підвищити рівень їх фінансової грамотності, - розповідає тренер БізнесШколи Наталія Шубелко. - Наші заняття завжди різноманітні та динамічні. Ми не проводимо їх як традиційні уроки в школі, а будуємо їх за принципом цікавого дослідження”.

    Днями БізнесШкола в Ужгороді провела перший урок. На занятті провідні працівники ПриватБанку розказали учням про специфіку роботи банків та їх виникнення, історію появи грошей та можливість правильно заощаджувати. Найбільше юніорам сподобалася екскурсія, під час якої дітям розказали та показали як працює головне відділення банку, як користуватися банкоматами та терміналами самообслуговування, ознайомили з головними продуктами банку.

    Навчання в ЮніорБанку в Ужгороді триватиме протягом усієї весни, а заняття проходитимуть щотижня. На тренінгах учні отримують теоретичні знання про банківську систему, гроші, практичні навики з управління власним бюджетом, а також діти мають можливість знайомитися з однолітками різних шкіл, міст та областей.
    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору