ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ко газда в хижі?", або Старий-новий мер Ужгорода "Рата" демонструє нові управлінські чудасії

    24 квітня 2024 середа
    77 переглядів

    Мало того, що у перший же день свого керівництва Сергій Ратушняк позбавив мешканців обласного центру Закарпаття гарячої води та тепла в оселях (при тому, що на дворі температура опустилася майже до 0 градусів), нині місто опинилося вже на межі фізичного виживання.

    Старий-новий мер Ужгорода
    Старий-новий мер Ужгорода "Рата" демонструє нові управлінські чудасії

    Справа в тому, що новий "газда" так веде справи, що в місті продовжують зростати борги за енергоносії. І не ті, що їх "зробив" Погорєлов (на попередника найлегше все звалити). Люди перестали платити за нового мера. Можливо це ті, що віддали за С.Ратушняка свої голоси і тепер очікують, що він їм, як і обіцяв, влаштує райське життя.

    Але більш імовірно, що ужгородці вже встигли розчаруватися в комунальній та енергетичній політиці нового голови і не бажають віддавати свої важко зароблені гороші на чергові дерибани мера. Достатньо лише згадати виділення мільйона гривень ще не створеному підприємству "Уж", яке нібито має займатися комунальними питаннями, та існує лише на папері.

    Тому "воплі і соплі" Рати з приводу того, що попередник загнав місто у глухий кут, інакше як спробою ввести ужгородців в оману не назвеш, повідомляє UA-Reporter.com . Ми ще, очевидно, почуємо чимало мерських "перлів" про злого дядька Балогу, "мукачівську" "Нашу Україну", які нібито бажають зла Раті і відтак вставляють йому палки в колеса. Про хиже НАТО, ЄС і благородну Росію теж почуємо. А заодно і про холодну воду. Почуємо, бо з кранів за такого газдування вона литися у нас перестане.

    А поки-що ужгородці чухають потилиці, принагідно знімаючи з вух ратівську лапшу а-ля "РІО" та спішно наповнюють тазики і ванни водою...
    Головний "литвин" Закарпаття остаточно поставив великий і жирний хрест на своїй "народній" кар’єрі...
    Закарпатським "народникам" Литвин уже не потрібен!..
    Надзвичайна сесія Ужгородської міської ради задовільнила "апетити" мера Ратушняка та заявила про створення політичного "симбіозу" із БЮТ, Народного блоку Литвина та Партії регіонів
    Закарпатье - Ратушняк "руками" блока Тимошенко хочет отменить I сессию облсовета

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    газетов РІО лем огинь роскладувати

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Балога з Дибою почали священну війну проти Рати. Це справжні суки, які чомусь вважають, що ужгороці, які проголосували за Рату дураки і неучі, а от Балога це добрий дядя, який хоче зробити Ужгород таким самим чудовим містом як Мукачево. Це ж як низько треба впасти?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Патріоту.
    Детально поясни:
    1. Що таке "судєбная тайна"?
    2. У Овчиннікова В. В. робота така, ВИКОНУВАТИ рішення суду. Вкажи ст. Закону про виконавче провадження де вказано, що ДВС має право вирішувати які судові рішення законні, які ні.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Шановний мер так ся до газдує жи го вишмарят з того крісла мера ги пса......

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Нічого дивуватись!Подивіться архів газет "трибуна" та "ріо" за початок та кінець 2002 року побачите,що в один-один Бобков та Ратв довбають спочатку СЕМБЕРА,а потім Погорелова за погане хазяйнування І кричать ГВАЛТ....,що робити?А зараз прийшов час обісрати ще й Балогу та Різака тому,що при них була електрика,вода та газ.Ганьба панове депутати.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вузьми та почитай газету "РІО" за 08.06.2002 рук пуд № 28 /213/ на стурінці 11. там Бобков розказуе як якісь політичні сили чинять му одверту провокациу та дистабілизують му роботу,як власти Ужгорода з еднов цілю -узяти реванш зашто програли та загребсти варош пуд себе.Думаву шо то був Ризак.А нись ко ? Пише "мерська" преса же Балогівська файта.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    слухайте шановні є два гравця у великій політичній війні . Вони хай і розбираються між собою, але простому людові жити треба , і воду треба і електрику і газ і гроші.Так от концентрувати увагу потрібно на зробленому і робити те що обіцяли перед виборами.Як би ви тут брудом не обливали, як би ви амбіції свої не показували, все одно ясно і видно що абсолютно нічогісінькогоне робиться в Ужгороді. Вийдіть до простого народу поспілкуйтесь з ним та половина точніше більша половина вже не може терпіти того що твориться з міськими дорогами, з водопостачанням, з світлом, з цінами , з мусором і т.д. Люди розуміють що всі Ратині обіцянки у ср....і нічого він не зробить те що обіцяв . Всі надіються тільки на свої сили .Людина не захищена в свому місті, знов начинається вертаємся в минуле коли добрий дядя Сергій начинає браткам роздавати машини, кришувати підприємства, вертає нас до того що страшно буде ходити вулицями міста....І про це можна писати безкінченно

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Аноніму (15.05.06)В загальному підсумку за Рату віддав свій голос лише кожен п’ятий ужгородець. Більшість з тих, хто це зробив, після відключень в Ужгороді тепла, гарячої, а тепер і холодної води, плюються в його бік. А ти, ратівський підлизо, якщо обзиваєш людей, вчися називатися власним іменем. Ти герой лише на фотці з пістолетом?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я візьму людей, які мені не подобаються, приплету їх до Ратушняка, скомпоную це в одне злочинне кубло і видам по "милу" з анонімної електронної адреси. Буде переконливо? Опустилися ви, хлопці... Чи вас опустили?