ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто став найкращим бухгалтером Мукачівського коледжу? (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    72 переглядів
    Мукачево. Студенти МТЕК обирали кращого бухгалтера.

    Студенти третього курсу змагались у чотирьох конкурсах. Присвятили цю подію 70 –тій річниці заснування закладу.


    Кращого бухгалтера обирали в Мукачівському кооперативному торгівельно-економічному коледжі. Присвячена подія 70 річниці заснування закладу, далекого 1946 року коледж випустив перших спеціалістів. За звання кращого бухгалтера у чотирьох конкурсах .змагалося шестеро студентів третього курсу. Перший конкурс візитка – привітання, далі складніші завдання де студенти повинні були проявити свої знання.

    Все що стосується бухгалтерського обліку, а саме різні математичні підрахунки , бухгалтерські терміни, податковий кодекс , майбутні бухгалтери мали назвати зміст розрахунків за 1 хвилину. Між інтелектуальними завданнями розважали глядачів студенти молодших курсів танцями, співами, та сценками.

    Завітала на свято з піснею і учасниця «Голосу діти» Яна Решко. Розумні та талановиті. Третьокурсники окрім своїх знань дивували присутніх ще й своїми «фішками». Хтось із них читає поезію, хтось грає в КВН, хтось фотографує, хтось - займається цирковим мистецтвом, - в кожного своє хобі . виборов перемогу любитель цифр, який вважає, що бухгалтерія – це мистецтво.

    Боронін Едуард вирахував в цей день все що тільки було можна, рік, місяць, кількість букв Е у повній назві коледжу, до речі улюблена його цифра 4 , можливо, вона й принесла йому успіх. Ерудовані, кмітливі, оригінальні. Журі, в складі якого 5 чоловік відзначила кожного учасника. Студенти отримали хороші подарунки на згадку. Відзначили й тих хто брав участь у олімпіадах.

    За складними математичними цифрами потрібно бачити і розуміти проблеми економіки країни. Едуард впевнений від роботи бухгалтера напряму залежить успіх підприємства, а успішність підприємств як відомо дорівнює успішності держави, сьогодні й те й інше потребує допомоги. Чесність, точність та професійність, – таким основними якостями, на думку Едуарда, повинен володіти кожен бухгалтер. Тож побажаємо йому та інших студентам в майбутній роботі обов’язково керуватися цими якостями.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору