ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Студентів УжНУ та МДУ на строкову службу призивати не будуть

    20 квітня 2024 субота
    74 переглядів
    Студентів вишів Закарпаття на строкову службу до ЗСУ не призиватимуть.

    Нагадаємо, призов на строкову військову службу відновили у 2015 році. При цьому тривалість служби збільшена до 1,5 року, а призовний вік підвищено до 27 років.

    Студентів вищих навчальних закладів не будуть мобілізувати на строкову службу до Збройних сил України. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу перед студентами Чернігівського національного педагогічного університету ім. Шевченка у вівторок, пише "Інтерфакс-Україна".
    "Я прийняв рішення, що призивати в армію на строкову службу студентів зараз не зовсім правильно", - наголосив Президент.
    За його словами, сьогодні необхідно дати можливість студентам вчитися, так як країні потрібні нові кадри і новий образ мислення для реалізації реформ і змін на краще.
    Нагадаємо, за даними комітету Верховної ради з охорони здоров'я, більше половини призовників четвертої хвилі мобілізації визнані непридатними до військової служби.
    Як повідомляв iPress.ua впродовж квітня і травня 2015 року до лав Збройних сил, Нацгвардії та Держспецтрансслужби планується призвати 21 тисячу 126 новобранців.
    17 лютого Президент Петро Порошенко підписав Указ "Про терміни проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору