ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві міліціонери спіймали злодія, який поцупив у кафе жіночу сумочку

    29 березня 2024 п'ятниця
    23 переглядів
    У викраденій сімці були золоті підвіски, 700 гривень та банківська картка.

    За фактом крадіжки мукачівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження та встановили особу зловмисника.

    З повідомленням про крадіжку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулася жителька Мукачева. Жінка повідомила, що в неї вкрали сумку, яку вона залишила без нагляду. У ній були золоті підвіски, 700 гривень та банківська картка, на рахунку якої було 5200 гривень.
    Невдовзі правоохоронці вийшли на слід крадія. Ним виявився 28-річний мукачівець, який зізнався у скоєному. На момент затримання хлопець уже встиг зняти з банківської картки гроші, оскільки пін-код був у гаманці поряд з карткою. Гроші молодий чоловік витратив на власні потреби.
    - Найчастіше крадіжки трапляються в результаті безвідповідального ставлення власників до особистого майна, речей та цінностей. Нехтуючи порадами правоохоронців, громадяни і надалі продовжують залишати свої речі без нагляду, -коментує начальник сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Василь Карпинець. - Щодо банківських карток, дотримуйтесь простого правила - завжди зберігайте свій пін-код у таємниці.
    Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За вчинене злодію доведеться понести покарання за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.

    Інформація Мукачівського МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору