ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Імідж "винному"селу псують розбиті дороги (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    69 переглядів
    У закарпатському Бобовищі розбиті дороги.

    Ями на кожному кроці. Так можна охарактеризувати більшість сільських доріг в області. В Мукачівському селі Бобовище про асфальтове покриття місцеві водії лише мріють.


    Люди кажуть, туристів тут вистачає , адже село славиться дегустаційнимим залами, однак, враження приїжджих псують місцеві автошляхи.


    Якщо людину оцінують за одягом, то інфраструктуру місцевості за дорогами. Зокрема, село Бобовище славиться своїми винами і дегустаційними залами. Але, як розповідає депутат сільської ради, відомий винороб Василь Анталовський, – враження туристів від побаченого можуть зіпсувати дороги. За словами тутешніх, основна причина бездоріжжя - інтенсивний рух лісовозів. Останній ямковий ремонт дороги тут робили 8 років тому, а про капітальний – і взагалі не пам’ятають. Місцеві неодноразово і самі латали дорогу, адже їзда по цьому бездоріжжю їм коштує дорого.

    Сільський голова наголошує: дорожнє питання тут серед пріоритетних не один рік. Тож поки автодорівці шукатимуть кошти на ремонт дороги, водіям залишається бути пильними, щоб не потрапити в ямкову пастку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору