ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Водні пристрої вже крадуть, на черзі — повітряні!?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Іршавські дільничні викрили крадія водонасосної колонки.

    До дільничних інспекторів іршавської міліції Василя Палюха, Юрія Велегана та Святослава Капітана, які обслуговують с.Ільниця, звернувся директор одного з комунальних підприємств. Заявник повідомив, що невідома особа скоїла в селі крадіжку металевої водонасосної колонки.Дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції виявили зловмисника, який поцупив водонасосну колонку із водопроводу в селі Ільниця.

    Опитавши мешканців села, міліціонери запідозрили у крадіжці 44-річного місцевого жителя. Як з′ясували дільничні, чоловік хотів випити, а грошей не було. Тоді він вирішив викрасти водонасосну колонку, яка знаходилась на одній з вулиць села. Удвох із товаришем вони демонтували колонку з водопроводу. У подальшому крадене злодій здав на металобрухт, отримавши за колонку 70 гривень. Отримані кошти потратив на власні потреби.
    Відносно крадія слідчий Іршавського райвідділу міліції Іван Білогорка відкрив кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Крадію загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.
    Інформація Іршавського РВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору