ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді злочинець обікрав ювелірний магазин (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Ювелірного крадія зловили на гарячому

    Закарпатця що спокусився на дорогоцінні прикраси затримали під час пограбування ювелірного магазину. Діяв зловмисник за планом який продумав заздалегідь, при собі мав навіть радіосканер що блокує сигналізацію, однак до сейфу зловмисник добратися так і не встиг, на місце пограбування прибули правоохоронці.

    Поки католики обласного центру святили Паску 30-тирічний житель села Сюрте Ужгородського району вирішив збагатитися шляхом проникнення в ювелірний магазин. Спочатку чоловік пробрався в сусідній магазин, де продають інструменти, Коли ж зрозумів, що потрапив не туди, зазіхнув на ювелірний.


    Знаючи, що цей об’єкт під охороною, діяв за допомогою радіопристрою, який на відстані відстежує охоронців у разі якщо вони користуються раціями.


    Пробрався на задній двір магазину через паркан, далі шляхом віджиму скла потрапив у вікно, от тоді і надійшов сигнал тривоги на пульт Державної служби охорони.


    Сканер злочинцю не допоміг відстежити, коли прибудуть охоронці, адже вони не спілкувались по рації. Поки чоловік намагався перерізати грати та проникнути всередину кімнати, де знаходився сейф із ювелірними виробами, працівники державної служби охорони вже прибули на місце події.


    Наряд знаходився неподалік, тож за хвилину прибули на місце події, де під час скоєння злочину і затримали підозрюваного.


    Яке покарання чекає злочинця, встановлюватиме слідство, та варто додати, 30-тирічний молодик уже 7 з половиною років свого життя провів за гратами за подібні злочини.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору