ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді згорів будинок, двоє людей загинули

    28 марта 2024 четверг
    23 переглядів

    Сьогодні внаслідок нічної пожежі в обласному центрі Закарпаття загинули двоє людей.

    Близько першої ночі вогонь охопив дерев’яний будинок, розділений дерев’яними перегородками для семи сімей та повністю його зруйнував. У вогні загинули 19-річний Віталій та його 37-річна співмешканка, які жили в одній з секцій, повідомили "UA-Reporter.com" у Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області. Обставини цієї трагедії наразі з’ясовуються, а серед найбільш імовірних причин називається занос стороннього джерела запалення, або інакше кажучи, підпал.

    Для того щоб погасити вогонь пожежникам довелося сконцентрувати три відділення ужгородських вогнеборців, а для того щоб повністю ліквідувати загоряння близько двох годин.

    Як вказують самі пожежники, повідомлення про вогонь їм надійшло надто пізно аби вони змогли врятувати пристосовану під житло будівлю, не кажучи вже про те, щоб допомогти людям. Мешканці сусіднього будинку розповідають, що коли помітили вогонь, до будинку вже було неможливо підійти, а тепловий „подих” полум’я відчувався за десять метрів.

    Наразі з’ясовуються збитки завдані пожежею, а також встановлюється хто міг бути причетним до підпалу будинку. Для цього на місці пожежі працюють правоохоронці та дослідна випробувальна лабораторія ГУ МНС України в Закарпатській області.
    В Ужгороді горіла житлова 5-поверхівка. На щастя, ніхто не постраждав
    На пожежі на Закарпатті одна людина загинула, інша перебуває у важкому стані в лікарні
    27 закарпатців загинуло на пожежах з початку року

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору