ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мажорний "москаль" у глухій "глибинці" Закарпаття

    16 квітня 2024 вівторок
    69 переглядів
    Пригоди московського мажора у закарпатському селі.

    З 14 квітня на каналі "1+1" стартує комедійний серіал «Останній москаль»

    У вівторок, 14 квітня, о 21.00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра комедійного серіалу "Останній москаль" власного виробництва. Цього вечора на розсуд глядачів представлять дві з 16 серій сезону. Режисером проекту став Семен Горов, а в головних ролях знялися актор і ведучий "1+1" Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук.
    «Останній москаль» розповість про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі. За сюжетом серіалу, типовий представник золотої молоді Москви, син банкіра Валера (Ігор Скрипко) потрапляє в глухе віддалене від цивілізації гуцульське село. Через батькові економічні махінації хлопець мусить ховатися від російської мафії в українських Карпатах у свого дядька Івана (Юрій Горбунов). Через давній конфлікт братів Іван зовсім не радий племінникові, та під тиском односельців дозволяє хлопцеві залишитися. Тепер або з Валери вдасться зробити гуцула, або він буде змушений піти. На біду всіх односельців і дядька Івана, Валера закохується в місцеву дівчину Ксенію (Галина Безрук).
    "Я дуже радий, що мене запросили в цей проект. Тема серіалу дуже актуальна нині. Там нема політичної складової. Це комедія становищ, знята на тлі українських Карпат, – каже режисер серіалу Семен Горов. – І мені дуже приємно, що над цим проектом працювала українська команда, в якій є і мої добрі друзі".
    Виконавець ролі Валери молодий російський актор Ігор Скрипко також поділився враженнями від роботи над проектом: "Мене дуже зацікавив сценарій "Останнього москаля" – там прекрасні й смішні діалоги. У серіалі ми сміємося не з гуцулів чи москалів, а кожен сам із себе, з тих ситуацій, у які потрапляємо, і з того, як у них поводимося. Роль Валери гарно побудована з погляду драматургії. Мені було легко працювати з українською командою. За два місяці зйомок я навіть став трохи "розмовляти українською мовою".
    До слова, актора на роль Валери шукали дуже довго. Ігоря Скрипка затвердили після дуже тривалого кастингу. 23-річний хлопець одразу ж полюбив свого персонажа, тому ідеально втілив його в серіалі. Як кажуть творці «Останнього москаля», Ігор втілює і зніженість, і благородство, і елегантність. У ньому є квінтесенція молодого москвича з усіма плюсами і мінусами цього образу.
    Улюбленцем глядачів серіалу безумовно стане дядько Іван. Виконавець цієї ролі Юрій Горбунов розповів, що зйомки проекту були дуже цікавими і веселими, а ще зізнався: мріє, щоб на екрані серіал був настільки ж смішним, як і під час його зйомок.
    "У фільмі багато соціальних тем, любовна лінія. Ми всі віримо в те, що це буде смішно, цікаво і актуально", – додає актор. Звісно, не можна зробити справжнього українського серіалу без доброї української музики! Автором саундтреку до комедії "Останній москаль" став фолк-рок гурт Kozak System.
    "Ми щасливі, що на українському телебаченні нарешті виходить хай і розважальний, але патріотичний фільм. І чудово, що в ньому вперше звучить історична назва цього народу, що живе східніше й північніше від України, – росіян. Колись же була Московія, яку населяли москалі. Це правильна назва народу, і за це – респект творцям, – сказали музиканти. – Наш трубач Сергій Соловій серед творців картини вже «прописався». Він написав багато нових кавалків спеціально для "Москаля". Окрім того, в серіалі звучатимуть наші відомі хіти, зокрема, "Така спокуслива".
    Марічка Ільїна

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости