ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті стартують творчі змагання журналістів за обласні премії-2015

    19 квітня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    Кому присудять обласні журналістські премії?

    До уваги керівників засобів масової інформації, журналістів!

    6 червня представники засобів масової інформації відзначають своє професійне свято – День журналіста України. В цей день підводяться підсумки змагання за високопрофесійне висвітлення питань розбудови України та громадянського суспільства, важливих проблем історії сьогодення та майбутнього області, районів.
    Спільним рішенням обласної державної адміністрації та обласної ради встановлено обласні премії в галузі журналістики: імені Михайла Бабидорича – кращому журналісту року та імені Василя Гренджі-Донського – кращому колективу редакції друкованих або електронних ЗМІ.
    Обласна організація Національної спілки журналістів України, творчі колективи редакцій газет, радіо, телебачення подають пакет документів на претендента для участі в творчому змаганні.
    До подання на адресу відбіркової конкурсної комісії з присудження названих премій додаються: виписка з протоколів зборів творчого колективу, творча біографія претендента, анотований список публікацій, ксерокопії надрукованих матеріалів, аудіо- або аудіовізуальні касети.
    Матеріали для розгляду просимо надсилати до 28 травня ц.р. на адресу управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (88008, м. Ужгород, пл. Народна, 4, к. 220, 222 тел.
    0312-61-27-96, 0312-69-61-38).
    Індивідуальному переможцю конкурсу присвоюється звання лауреата премії в галузі журналістики ім. Михайла Бабидорича. Колективу, який буде визнано кращим – звання лауреата премії в галузі журналістики ім. Василя Гренджі-Донського. Лауреатам буде вручено дипломи та грошові премії.
    Отже, запрошуємо, шановні журналісти, взяти активну участь у конкурсі!

    Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору