ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

1000-кілометровий забіг закарпатця занесуть до Книги рекордів України (ВІДЕО)

    23 квітня 2024 вівторок
    80 переглядів
    Ужгородець пробіжить 1000 кілометрів заради важкохворих дітей.

    Дмитро Джміль, який уже неодноразово брав участь у благодійних акціях та забігах, цього разу готується до масштабного заходу – «Марафону життя». Ужгородець планує подолати 1000 кілометрів за 20 днів. Маршрут пролягатиме від Ужгорода до Києва. Мета – зібрати кошти для важкохворих дітей.


    Цьогорічний забіг Дмитра планується занести до Книги рекордів України. Старт – 16 травня з Ужгорода. Фініш – 6 червня у Києві. Спортсмена супроводжуватиме команда фахівців і оператор, який щодня буде стежити за подіями, готуючи відео-звіти у форматі reality show.


    Забіг проходитиме через міста і села за таким маршрутом: Ужгород – Лумшори – Лінія Арпада – Тухля – Сколе – Скелі Довбуша – Долина – Івано-Франківськ – Обертин – Гвіздець – Оршівці – Чернівці – Хотин – Кам'янець Подільський – Дунаївці – Нова Ушиця – Чернятин – Вінниця – Погребище – Сквира – Триліси – Малютянка – Київ.


    Під час забігу Дмитро разом із командою відвідуватиме певні обласні центри, дитячі будинки, центри реабілітації.


    Збір коштів на допомогу хворим дітям збиратимуть благодійні організації, які створюють окремі сторінки на своїх сайтах про акцію «Марафон Життя» із своїми особистими так званими «HELP LIST»-тами (списки термінових, важких та нужденних випадків хворих дітей та організація збору коштів для цих дітей), на користь яких всі охочі зможуть перераховувати кошті в ході забігу.


    Безпосереднім збором коштів та ресурсів займатимуться локальні організації, а також відома всеукраїнська благочинна організація Українська Біржа Благодійності.


    Довідка:


    Марафон життя» це продовження попередніх п’яти акцій: 2 благодійні виставки «Крила для дітей», творчий вечір «Кроки ангелів» і 2 забіги «Я біжу, щоб вона ходила!» (2012-2014 рр.) для допомоги двом дівчатам – Мелеш Марії і Гратилло Софії, які з народження хворі на ДЦП. За допомогою цих акцій було зібрано близько 30 тисяч грн. на їх лікування та реабілітацію.


    У 2014 році Дмитро Джміль в рамках акції «Я біжу, щоб вона ходила!» вже подолав спочатку100 км. у квітні, а потім200 км. у травні гірською місцевістю і встановив рекорд Закарпаття.


    Організатори акції: інформаційно-туристичний портал «Safe in Trip» спільно з ГО Родина Кольпінга м. Ужгорода (осередок ГО «Справа Кольпінга України»).


    Партнери: Карітас України, Книга рекордів України, БФ «Ти - Ангел», а також:


    Quadrocopter. Ua – квадрокоптери та аксесуари. Підтримка окремих частин забігу зйомками з повітря;

    Арт-студія «Teleport» — зйомки з повітря;

    Blitz.uz.ua — студія сучасного танцю «Бліц». Підтримка забігу на старті, проміжних пунктах та фініші танцювальними групами підтримки;

    Goltis.info — Академія Голтіса - авторські методики оздоровлення, консультаційна підтримка;

    Unicum-zak.info — журнал про Закарпаття. Інформаційна підтримка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору